Welkom op de landingspagina van de eLearning Interne Geneeskunde in tijden van COVID-19. Deze eLearning is ontwikkeld met als doel om basisartsen en medisch specialisten die niet internist zijn voor te bereiden op het werken op de afdeling Interne Geneeskunde ten tijde van COVID-19.
De eLearning is opgebouwd uit drie onderdelen:

  1. Algemene Interne
  2. COVID-19
  3. Hygiƫne, infectiepreventie en veilig werken

De eLearning is ontwikkeld als voorbereiding op de afdeling Interne Geneeskunde. Het is een vrijblijvende eLearning waar ook geen eisen worden gesteld, en geen onderwijs/nascholingspunten te verdienen zijn. Indien je al bekend bent met bepaalde onderdelen uit de eLearning, dan is het mogelijk om deze over te slaan. Naast het ontwikkelen van de eLearning zijn hier ook een aantal handige zakkaartjes te downloaden die je kunnen ondersteunen bij het werken op de afdeling Interne.
De eLearning is op korte termijn samengesteld uit verschillende bronnen waar in de eLearning naar wordt verwezen. Daarnaast worden er aan het einde van elk onderdeel links gedeeld naar andere handige documenten die vaak lokaal zijn ontwikkeld.    
Het is mogelijk om hier een evaluatie van de eLearning in te vullen. Hier kun je bijvoorbeeld aangeven of er informatie is die gemist hebt, of dat er onderdelen zijn die verduidelijkt kunnen worden.

Deze eLearning is ontwikkeld door MEDonline